Mingelbilder från FFCR på Kistamässan
Sofia Mellkvist och Emelie Borg från Triumf Glass delade ut glassnyheter till besökarna. Krögarna Sandra Mastio och Adan Dahlberg bjöd på matinspiration från Tokyo på stora scenen.
Malin Östman från Selfly Store. Produkterna märks med RFID-taggar och kodas så köpen registreras när varan tas ut ur skåpet. Helen Andersson och Robert Löfqvist från Scan presenterade bland annat Scans nya potatisgratäng och lammfärs .
Grays Bakery hade dukat upp en färgsprakande buffé av tårtor och bakverk. Agristo friterade potatis i olika former, både favoriter från standardsortimentet och nya varianter.
Erica Bax och Pamela Wennersten från ID Identity visade upp de senaste modet inom arbetskläder.
Daniel Pettersson och Lars Johansson från OKI Europe visade hur effektivt och lönsamt det kan vara att trycka egna menyer och affischer.
Mediasäljare Mikael Persson och chefredaktör Annika Rådlund på plats i Hotell & Restaurangs monter på mässan.
Det senaste numret av tidningen Hotell & Restaurang delades ut till alla besökare och utställare. Roboten Webot cirkulerade på mässan och serverade cupcakes till besökarna.
2 Feb 2024
Det som visades upp på FFCR på Kistamässan i Stockholm var allt från nya tekniska lösningar, nya produkter, nya förpackningar och förstås massor av inspiration.
–Vi i mässteamet har arbetat dag och natt under en lång tid för att verkligen slå alla rekord. Vi lyckades med att få till en helt fullbokad mässhall och helt otroliga 7072 besökare på två dagar, säger Pia Roos Börjeson som är Senior sales executive på Easy Fairs som arrangerar mässan.
Hon är tillsammans med sitt team i full gång med att planera nästa års mässa.
–Vi är också jätteglada för att så många valde att boka en monter på kommande FFCR Stockholm 29–30 januari 2025. Redan nu är 90% av hallen uppbokad.
2 Feb 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Ny sjömatsutbildning lanseras
"Deltagarna får en djupare förståelse för hållbarhet, artkännedom och näringslära, samtidigt som de får praktisk erfarenhet av tillagningstekniker"
-
Så mycket kaffe dricks på jobbet – cheferna toppar listan
Här är topp 5 yrken och roller som konsumerar mest kaffe.
-
Strawberry ska bygga Nordens största flygplatshotell på Arlanda
"Det känns fantastiskt för oss att kunna erbjuda ett fullservice-hotell"
-
Idag lanseras Spenn
"Med Spenn och partnerskapet med Norwegian kommer vi att skapa synergier och mervärde för våra medlemmar och partners på ett sätt som aldrig tidigare har gjorts inom lojalitet"
-
Solvalla tar från årsskiftet över restaurangerna vid arenan
"Framför allt finns det synergier som vi kommer att utnyttja"
-
Pontus Frithiof lanserar en egen te-kollektion
"Vi hoppas att våra gäster ska upptäcka teets många möjligheter"
-
Vildmarkshotellet bygger spa för 40 miljoner
"Vår vision är att skapa en oförglömlig upplevelse där gästerna verkligen känner naturens kraft och närhet"