Ny sjömatsutbildning lanseras
21 Nov 2024
Kursen erbjuder deltagarna både den gastronomiska insikten från restaurangbranschen och den specifika kunskap om råvarugruppen sjömat som krävs för att göra trygga, hållbara och välsmakande val i köket.
En omfattande utbildning för sjömatens framtid
Utbildningen, som sträcker sig över två dagar, ger en heltäckande genomgång av sjömat och dess hantering. Deltagarna får en djupare förståelse för hållbarhet, artkännedom och näringslära, samtidigt som de får praktisk erfarenhet av tillagningstekniker. Kursen fokuserar på hela processen – från råvarukunskap och hygien till smak och sensorisk upplevelse, där deltagarna utforskar sjömaten ur både ett teoretiskt och praktiskt perspektiv. Kursen kan bokas som ett paket eller i två fristående steg.
En omfattande utbildning för sjömatens framtid
Utbildningen, som sträcker sig över två dagar, ger en heltäckande genomgång av sjömat och dess hantering. Deltagarna får en djupare förståelse för hållbarhet, artkännedom och näringslära, samtidigt som de får praktisk erfarenhet av tillagningstekniker. Kursen fokuserar på hela processen – från råvarukunskap och hygien till smak och sensorisk upplevelse, där deltagarna utforskar sjömaten ur både ett teoretiskt och praktiskt perspektiv. Kursen kan bokas som ett paket eller i två fristående steg.
Källa och foto: Fiskbranschen
Om Sjömatsfrämjandet och Restaurangakademien
Sjömatsfrämjandet är en ledande organisation för kunskap och inspiration om sjömat, vars syfte är att guida branschen till säkra och hållbara sjömatsval. Restaurangakademien är välkänd för sina högkvalitativa utbildningar och erbjuder en inspirerande lärmiljö.
Genom att kombinera Restaurangakademiens expertis inom gastronomisk utbildning med Sjömatsfrämjandets djupa kunskap om sjömat skapas en kurs som inte bara förmedlar kunskap utan också bygger en förståelse för sjömatens roll i dagens gastronomi.
21 Nov 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Fabriken by Pontus Frithiof öppnar i Nacka Strand
"Vi är inspirerade av lokalernas industriromantiska charm men vill också bjuda på en upplevelse bortom det förväntade"
-
Hjortviken Country Club öppnar idag
Hotellet satsar på skärmfria hotellrum
-
Strawberry utökar i Danmark
"Hotellet har ett magiskt läge"
-
Mässan FFCR hyllar innovativa produkter i tävlingen Innovation Awards
”Vi är oerhört stolta över att lansera Innovation Awards – en tävling som sätter fokus på framtidens produkter och tjänster"
-
Nordic Seafood Summit arrangeras
Här möts hela sjömatsbranschen för framtidens möjligheter
-
Fem i topp - Mest lästa artiklarna 2024
Detta är de mest klickade artiklarna under året:
-
Max lanserar en hyllad Brooklyn- burgare
"Det här måste vi ta hem till Sverige”