Öppnar ny restaurang på stadsteatern
2 Feb 2023
–Det här kommer bli ett både efterlängtat och värdefullt tillskott för teaterns verksamhet. Ombyggnaden av restaurangen har av byggtekniska skäl, men också på grund av pandemin, dragit ut på tiden. Men nu ser vi fram emot att återigen kunna erbjuda teaterns besökare möjlighet att äta god mat och umgås i teaterhuset både före och efter föreställningarna”, säger Charlie Fält på Helsingborg Arena och Scen som varit ansvarig för projektet.
Isabell Seger och Felix Paradis som driver Nabo Matbar kommer tillsammans med Eva Sköld och Kristoffer Sköld som driver Regio att ta över den snart femtioåriga restaurangtraditionen på Helsingborgs stadsteater.
–Vi känner oss oerhört inspirerade att utveckla den här verksamheten. Det finns mängder med möjligheter som vi verkligen längtar efter att förverkliga. Själva huset ligger ju på bästa läge i centrum, och vår ambition är att teaterns restaurang ska bli en härligt pulserande mötesplats både för teaterns besökare och andra som vill njuta av god mat i en trevlig miljö, säger Isabell Seger.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Helsingborgs stadsteater
2 Feb 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Ny sjömatsutbildning lanseras
"Deltagarna får en djupare förståelse för hållbarhet, artkännedom och näringslära, samtidigt som de får praktisk erfarenhet av tillagningstekniker"
-
Så mycket kaffe dricks på jobbet – cheferna toppar listan
Här är topp 5 yrken och roller som konsumerar mest kaffe.
-
Strawberry ska bygga Nordens största flygplatshotell på Arlanda
"Det känns fantastiskt för oss att kunna erbjuda ett fullservice-hotell"
-
Idag lanseras Spenn
"Med Spenn och partnerskapet med Norwegian kommer vi att skapa synergier och mervärde för våra medlemmar och partners på ett sätt som aldrig tidigare har gjorts inom lojalitet"
-
Solvalla tar från årsskiftet över restaurangerna vid arenan
"Framför allt finns det synergier som vi kommer att utnyttja"
-
Pontus Frithiof lanserar en egen te-kollektion
"Vi hoppas att våra gäster ska upptäcka teets många möjligheter"
-
Vildmarkshotellet bygger spa för 40 miljoner
"Vår vision är att skapa en oförglömlig upplevelse där gästerna verkligen känner naturens kraft och närhet"