Recept: Gul påskdrink med rosa saltkant
9 Apr 2022
Denna cocktail passar fördrink eller som en avec efter påskmaten. I en bar kan drinken med fördel förberedas för flera i en kanna. Innan servering: saltkanta glasen med rosa Himalayasalt för att ge drinken en extra färgklick, en rosa härlig nyans som matchar perfekt till den klargula mangofärgen.
Frozen Mangomargarita
Du behöver:
2,5 cl Cointreau
4 cl tequila
1 näve fryst mango
2 cl limejuice
1/2 skopa is
Kosher salt eller Himalayasalt
Så här gör du:
1. Mixa Cointreau, tequila, fryst mango, limejuice och is i en blender.
2. Fukta glasets kant och saltkanta det, gärna med Himalayasalt.
3. Garnera med färsk mango eller påskgodis.
9 Apr 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Fabriken by Pontus Frithiof öppnar i Nacka Strand
"Vi är inspirerade av lokalernas industriromantiska charm men vill också bjuda på en upplevelse bortom det förväntade"
-
Hjortviken Country Club öppnar idag
Hotellet satsar på skärmfria hotellrum
-
Strawberry utökar i Danmark
"Hotellet har ett magiskt läge"
-
Mässan FFCR hyllar innovativa produkter i tävlingen Innovation Awards
”Vi är oerhört stolta över att lansera Innovation Awards – en tävling som sätter fokus på framtidens produkter och tjänster"
-
Nordic Seafood Summit arrangeras
Här möts hela sjömatsbranschen för framtidens möjligheter
-
Fem i topp - Mest lästa artiklarna 2024
Detta är de mest klickade artiklarna under året:
-
Max lanserar en hyllad Brooklyn- burgare
"Det här måste vi ta hem till Sverige”