I samband med att Findus relanserar sin klassiska Oxpytt med ett nytt, förbättrat recept, presenteras även nyheten Pytteln – det ultimata pyttbesticket med alla funktioner samlade; kniv, gaffel och sked. Med den något platta skeden kan man skyffla upp bitarna på Pytteln. Gaffeldelen är till för att spetsa bitarna, precis som med en vanlig gaffel. Knivdelen är tillräckligt vass för att dela med, men inte så att man skär sig.
– Vi älskar mat och lockas av tanken på att dra vår passion för mat till det yttersta. Pytteln är ett bevis på hur vi drivs av att maximera pyttipannaupplevelsen, säger Ulrika Eriksson Ahnbo.
Pytteln är framtagen för att passa både vuxna och barn. Pytteln är i plast (Aculon, utan glasfiber). Materialet i Pytteln är livsmedelsgodkänt enligt EU-klassning. Rekommenderas ej att steka med (smälttemperatur på 220°C), kan maskindiskas. Pytteln har tagits fram i 500 exklusiva exemplar.
Läs mer på www.findus.se/pytteln