Branschprofilerna som kommer att gästa FFCR Göteborg
16 Sep 2024
Från stjärnkockar till entreprenörer och branschexperter – de kommer alla att sprida inspiration, information och mat-och dryckesglädje från scenen på mässan.
På scen ses bland andra Desirée Jaks, hyllad kock och kreativ ledare på Spesso, samt Frida Ronge, känd för sitt nyskapande arbete inom nordisk-japansk matlagning. Dessutom gästar Thomas Sjögren, en av Sveriges mest prisade kockar och Johan Backéus, vinnare av Årets Kock 2017 – alla redo att dela sina insikter, erfarenheter och passion för matlagning och innovation.
Frida Ronge
Frida Ronge är en prisbelönt kock, författare och medgrundare av restaurangerna vRå, Råkultur, TAK Stockholm och TAK Oslo.
På scen ses bland andra Desirée Jaks, hyllad kock och kreativ ledare på Spesso, samt Frida Ronge, känd för sitt nyskapande arbete inom nordisk-japansk matlagning. Dessutom gästar Thomas Sjögren, en av Sveriges mest prisade kockar och Johan Backéus, vinnare av Årets Kock 2017 – alla redo att dela sina insikter, erfarenheter och passion för matlagning och innovation.
Frida Ronge
Frida Ronge är en prisbelönt kock, författare och medgrundare av restaurangerna vRå, Råkultur, TAK Stockholm och TAK Oslo.
Thomas Sjögren
Thomas Sjögren är stjärnkocken som vunnit både ”Kockarnas kamp” och ”Årets kock” och han blev den yngsta segraren någonsin. Sjögren driver bland andra restaurang Signum.
Thomas Sjögren är stjärnkocken som vunnit både ”Kockarnas kamp” och ”Årets kock” och han blev den yngsta segraren någonsin. Sjögren driver bland andra restaurang Signum.
Desirée Jaks
Desirée Jaks är kreativt ansvarig på restaurang Spesso och är med i Kocklandslaget. År 2024 tog hon fram Årets Rätt – en klimatsmart rätt baserad på ”havets superhjälte”.
Johan Backéus
Johan Backéus är vinnare av Årets Kock 2017 och driver idag restaurangen Naturaj.
Richard Waje
Richard Waje är en välkänd kock från västkusten som har utvecklat matlagningen inom den nordisk-japanska stilen. Ni kanska har smakat på Wajes chickenthai? Hans signaturrätt!
Richard Juhlin
Richard Juhlin är världens främsta champagneexpert och även författare.
Jenny Ståhlberg
Jenny Ståhlberg är ambassadör för Smaka på Västsverige och sous chef på Billingehus.
Johan Kullberg
Johan Kullberg äger restaurangen Mugworth i Göteborg – som är rankad tjugonde plats på Sveriges bästa restauranger.
Lennart Wallander
Lennart Wallander är en välkänd röst inom HORECA-branschen då han i decennier har spanat in de hetaste mattrenderna och skrivit årliga trendspaningar.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: FFCR
16 Sep 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Fransk stjärnarkitekt designar nytt hotell
Anlitas av AMF Fastigheter.
-
Fabriken by Pontus Frithiof öppnar i Nacka Strand
"Vi är inspirerade av lokalernas industriromantiska charm men vill också bjuda på en upplevelse bortom det förväntade"
-
Hjortviken Country Club öppnar idag
Hotellet satsar på skärmfria hotellrum
-
Strawberry utökar i Danmark
"Hotellet har ett magiskt läge"
-
Mässan FFCR hyllar innovativa produkter i tävlingen Innovation Awards
”Vi är oerhört stolta över att lansera Innovation Awards – en tävling som sätter fokus på framtidens produkter och tjänster"
-
Nordic Seafood Summit arrangeras
Här möts hela sjömatsbranschen för framtidens möjligheter
-
Fem i topp - Mest lästa artiklarna 2024
Detta är de mest klickade artiklarna under året: