Branschprofilerna som kommer att gästa FFCR Göteborg
16 Sep 2024
På scen ses bland andra Desirée Jaks, hyllad kock och kreativ ledare på Spesso, samt Frida Ronge, känd för sitt nyskapande arbete inom nordisk-japansk matlagning. Dessutom gästar Thomas Sjögren, en av Sveriges mest prisade kockar och Johan Backéus, vinnare av Årets Kock 2017 – alla redo att dela sina insikter, erfarenheter och passion för matlagning och innovation.
Frida Ronge
Frida Ronge är en prisbelönt kock, författare och medgrundare av restaurangerna vRå, Råkultur, TAK Stockholm och TAK Oslo.
Thomas Sjögren är stjärnkocken som vunnit både ”Kockarnas kamp” och ”Årets kock” och han blev den yngsta segraren någonsin. Sjögren driver bland andra restaurang Signum.
Desirée Jaks
Desirée Jaks är kreativt ansvarig på restaurang Spesso och är med i Kocklandslaget. År 2024 tog hon fram Årets Rätt – en klimatsmart rätt baserad på ”havets superhjälte”.
Johan Backéus
Johan Backéus är vinnare av Årets Kock 2017 och driver idag restaurangen Naturaj.
Richard Waje
Richard Waje är en välkänd kock från västkusten som har utvecklat matlagningen inom den nordisk-japanska stilen. Ni kanska har smakat på Wajes chickenthai? Hans signaturrätt!
Richard Juhlin
Richard Juhlin är världens främsta champagneexpert och även författare.
Jenny Ståhlberg
Jenny Ståhlberg är ambassadör för Smaka på Västsverige och sous chef på Billingehus.
Johan Kullberg
Johan Kullberg äger restaurangen Mugworth i Göteborg – som är rankad tjugonde plats på Sveriges bästa restauranger.
Lennart Wallander
Lennart Wallander är en välkänd röst inom HORECA-branschen då han i decennier har spanat in de hetaste mattrenderna och skrivit årliga trendspaningar.
16 Sep 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hamburger Börs stänger
Anrika Hamurger Börs i centrala Stockholm stänger med omedelbar verkan
-
Amanda Ledel vann SM i Pâté-Croûte
Amanda Ledel kommer att representera Sverige i VM i Lyon i december
-
Branschprofilerna som kommer att gästa FFCR Göteborg
De kommer att inta scenen på Fastfood & Café & Restaurant Expo:
-
Öppnar två restaurangkoncept i Merkurhuset på Skeppsbron
Den 700 kvadratmeter stora entrévåningen rymmer två restauranger
-
KRAV lanserar produktpriset “Go Organic Award”
Vinnaren kommer att presenteras den 10 oktober på Nordic Organic Food Fair i Stockholm
-
Recept: signaturdrinken Svartvinbär skapad av Högbo Brukshotell & Spa
"Att byta ut lime och citron mot smaksättare från vår natur runt knuten ger både oss som bar och restaurang en utmaning och våra gäster förhoppningsvis en förhöjd känsla av att dricka något gott som är unikt"
-
FFCR lanserar en ny konferens för offentlig sektor
Halvdagskonferensen är riktad till de som jobbar inom den offentliga måltidsverksamheten