– Det är en stark laguppställning och jag ser fram emot att ta mig an de möjligheter och utmaningar vi har framför oss tillsammans med den nya styrelsen, säger Inger Myresten, ordförande Årets Kock AB.
IMalin Söderström, Karl Ljung och Thomas Sjögren är tar nu plats i styrelsens för Årets Kock AB.
Årets Kock har format svensk matkultur sedan starten 1983. Årets Kock AB:s huvudsakliga verksamhet är att driva tävlingen Årets Kock – SM i professionell matlagning. Med de nya ägarna och genom den nya styrelsen intensifieras arbetet med att utöka verksamheten ytterligare och fortsätta leda svensk gastronomi in i framtiden.
Den nya styrelsen består av:
Inger Myresten, marknadschef, Arla Styrelseordförande
Mårten Lyth, kommunikationsdirektör, Spendrups
Patrik Hansson, vd Arla Sverige
Fredrik Spendrup, vd Spendrups
Karl Ljung, Årets Kock 1999 och L’avventura
Thomas Sjögren, Årets Kock 2015 och Grano
Malin Söderström, Restaurang Moderna Muséet, the Fishery och Systrarna Söderström.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Årets kock