Frida Ronge har tidigare skapat flera framgångsrika restaurangkoncept för Strawberry. Nu tar hon steget in i rollen som Kreativ Ledare för Hållbara Matupplevelser i den nordiska koncernen.
Kocken Frida Ronge har tidigare utvecklat koncept som restaurang Vrå i Göteborg, TAK Stockholm och TAK Oslo för Strawberry och är känd för att skapa matkombinationer som blandar det bästa från nordisk och japansk matkultur. Från och med november kliver hon in i rollen som Kreativ Ledare för Hållbara Matupplevelser på Strawberry.
– Frida ska bidra med sin erfarenhet och kompetens för att skapa hållbara matupplevelser för våra gäster och medlemmar. Där kommer det mycket spännande framöver, säger Harald Bjugstad-Holm.
Strawberrys ambition är att mat och dryck ska bli en ännu större del av koncernens satsning.
– Mat och dryck är ett av de områden som utmärker sig som strategiskt viktigt både för gäster och anställda, och där vi dessutom kan göra en stor skillnad. Under flera år har Frida utvecklat framgångsrika restauranger och spännande koncept och nu ser vi fram emot att ta detta samarbete ännu ett steg vidare i och med att frida Frida tar rollen som Kreativ Ledare för Hållbara Matupplevelser, säger Harald Bjugstad-Holm, Hållbarhetsdirektör på Strawberry
Frida Ronge är nu en del av WeCare-teamet på Strawberry.