Krägga Herrgård har byggt en strandpaviljong
22 Aug 2024
Som namnet antyder tar Strandpaviljongen plats där vågorna börjar. På bottenplan finns fem Deluxerum med egen terrass - och på övre plan ytterligare fem hotellrum med utsikt över himmel och sjö. Rummen, som är mellan 22-28 kvadrat, är inredda i nordisk design med gedigna naturmaterial. Ölandssten möter Bolonggolv från Ulricehamn, lokalt uppsydda textiler och Jonas Bolin-lampor.
– Den arkitektoniska visionen har varit att välja så lokala material som möjligt men också att låta Strandpaviljongen sömlöst smälta samman med våra övriga byggnader och vara just en paviljong till herrgården, berättar Lars Aggestedt, hotelldirektör på Krägga Herrgård.
– Det här blir en helt ny hotellupplevelse som sammanbinder naturen med vattnet och ger hela Krägga en förhöjd helhet.
Den 13 augusti välkomnade Strandpaviljongen de första gästerna att göra sig hemstadda och de nya deluxerummen är nu bokningsbara för konferens, festligheter och weekends.
– Med de nya rummen kan vi nu erbjuda totalt 56 hotellrum och 99 sköna bäddar, avslutar Lars Aggestedt.
22 Aug 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Amanda Ledel vann SM i Pâté-Croûte
Amanda Ledel kommer att representera Sverige i VM i Lyon i december
-
Branschprofilerna som kommer att gästa FFCR Göteborg
De kommer att inta scenen på Fastfood & Café & Restaurant Expo:
-
Öppnar två restaurangkoncept i Merkurhuset på Skeppsbron
Den 700 kvadratmeter stora entrévåningen rymmer två restauranger
-
KRAV lanserar produktpriset “Go Organic Award”
Vinnaren kommer att presenteras den 10 oktober på Nordic Organic Food Fair i Stockholm
-
Recept: signaturdrinken Svartvinbär skapad av Högbo Brukshotell & Spa
"Att byta ut lime och citron mot smaksättare från vår natur runt knuten ger både oss som bar och restaurang en utmaning och våra gäster förhoppningsvis en förhöjd känsla av att dricka något gott som är unikt"
-
FFCR lanserar en ny konferens för offentlig sektor
Halvdagskonferensen är riktad till de som jobbar inom den offentliga måltidsverksamheten
-
Martin & Servera lanserar egen 50/50-färs
"Den här nya 50/50 färsen gör det enkelt att kraftigt minska måltidens klimatavtryck"