Eriks såser lanserar två nyheter: En klassisk caesarsås och en krämig aioli smaksatt med tryffel.
EriksTryffelaioli ingår i Eriks premiumsortiment och är krämig i konsistensen, med en väl avvägd smak av tryffel och vitlök. P Passar både fisk och kött eller som dipp till grillade grönsaker, klyftpotatis och rotfrukter.
– De nya såserna kan även vara en fin hjälp eller utgångspunkt för alla som vill skapa själva. Särskilt i vårtider. En röra med tryffelaioli, sparristärningar och fint skuren persilja till exempel. Eller en annan variant med Caesarsås, kokt hackat ägg och rödlök i en somrig sandwich kommer också bli rasande gott vågar jag lova., säger Erik Lallerstedt.
.
Om Erik Lallerstedt
Erik Lallerstedt som utvecklar alla Eriks såser är en av Sveriges främsta och mest prisbelönta kockar. Erik har bland annat belönats med stjärnor i Guide Michelin, Gastronomiska Akademiens Guldmedalj, Kungliga Näringslivsmedaljen, H.M. Konungens Guldmedalj i högblått band samt S:t Eriksmedaljen för sina gastronomiska insatser.
www.kavli.se