Öspab fruktodling i Skåne lanserar nu en egentillverkad äppelcidervinäger med svenskt sigill.
Vinägern finns i två smaker: En variant som lagrats på ekfat 3-4 månader vilket ger en lite ”rundare” smak, samt en yngre, lite ”spetsigare” variant.
Vinägern finns i konsumentförpackning på 20cl men även i en treliters förpackning för hotell och restaurangbranschen.
Efterhand som produktionen ökar kommer vinägern även att kunna levereras i
större förpackningar samt med längre tids lagring.
www.ospabfrukt.se
Nyheter
Årets kock öppnar ny restaurang
Nyheter
Fine dining i husvagn – längs Göta kanal i sommar
Nytt gourmetkoncept längs Göta kanal i sommar
Drinkrecept
Drinkrecept: 3 kalla alkoholfria kaffedrinkar
Byggprojekt
The Crane Hotel byggs i Hudiksvalls historiska kranfabrik
Hotellet blir en förlängning av Aktivitetsfabriken